Hoe is de werkwijze?

Gezondheidsklachten

Na de kennismaking in het eerste gesprek, de zogenaamde intake, komen je gezondheidsklachten uitgebreid aan de orde, en wordt gezocht naar de oorzaak hiervan en naar eventuele verbanden tussen verschillende klachten.

Ongeveer een week voor het intake gesprek ontvang je een vragenlijst om vooraf digitaal in te vullen en aan ons terug te sturen (GPS-vragenlijst). Op basis van deze vragenlijsten kan een eerste werkhypothese opgesteld worden. Tijdens het intakegesprek kan het klachtenbeeld verder uitgewerkt worden, en kan besloten worden tot verdere testen of kan een eerste behandeling gestart worden. Een behandeling bestaat uit een combinatie van voedingsadviezen, levensstijladviezen en gerichte voedings-supplementen. De kosten van het eerste gesprek hangen samen met de duur van het gesprek. Een gemiddelde intake duurt 1 tot 1,5 uur.

Gewicht in balans krijgen en vitaler worden

In het intakegesprek doen we een uitgebreide analyse en wordt een afspraak gemaakt voor het bepalen van de bloedwaarden. Vervolgens wordt het voedingsplan gemaakt.

Maak nu een persoonlijke afspraak